00:18

Jag kan inte somna..

Det var en tid då jag mådde bättre och mitt liv var perfekt igen.. Men nu utan anledning faller det samman.. Jag vet inte varför det gör det, jag känner mig lycklig så jag fattar inte vad det är som gör mig depremerad.. Eller jo men det vill jag inte snacka om. Den grejen kan han ngt med min nya deprission att göra.. Det suger för nu måste jag få nyta tabletter utskrivna.. Starkare tabletter..

Jag har fått svårt att sova igen.. Det suger eftersom jag verkligen behöver min sömn..

Ibland önskar jag att jag bara kunde ta bort allt det dålia i mitt huvud och bara lägga undan det till jag orkar med det igen. Typ skjuta upp all smärta till en tid då jag verkligen pallar med det och kan klara av att må dåligt.

Juste, jag ska kanske ursäka om dålig bloggning.. Men jag har inte orkat.. Hela familjen har varit i Thailand (alla utom jag) så jag har haft annat för mig.. Visst det har funnits tider då jag kunnat skriva men då har jag inte haft ngt att skriva eller så har jag varit sjuk så om jag hade skrivit då så hade jag bara sett ut som ett emo xD Haha..

Aja nu ska jag typ tröst shoppa lite på nelly.com ihopp om att jag kommer att må bättre...

BTW, imorgon börjar jag på min nya praktikplats.. Det kommer bli kul, jag känner det på mig! Jag behöver verkligen komma hemmifrån!

heej heeej
/Jossann

RSS 2.0