Juste, jag glömmde ^^

Jag glömmde bort att skriva GRATTIS till min sötnos till kusin i förra inlägget! 
AMANDA fyller 10 år idag ;)
 Å hon älskar min blogg *blink blink* Så jag måste ju skriva att ni ska gå in på henns blogg å läsa lite där oxå :)
amandaglarke.blogg.se 

GRATTIS!


TATTOO!

Då har man Tattuerat sig igen! :) JAG ÄLSKART!
Så nu vart det fem st rosor på överärmen i black & grey. Jag är inte klar än har en sittning kvar. Ska lägga till blad och göra lite mer skuggor :) Rosorna står för var och en i min familj, pappa är den största högstupp sen kommer mamma, jag, Jo-Anna och sen äre Jindra längst ner :)
Kommer bli så himla bra när den är klart! Så om två veckor så ligger man under nålen igen, tiihii. Och det roliga med alltihopa är att jag inte ens tycker att det gör så värst ont!
Min tattoo tog fem timmar att göra å jag låg där så fint å samtal med Samuel som gjort den ^^ Jag rekomenderar STARKT 4-evertattoo. Har gort båda mina där å blivit jätte nöjd.
Idag har jag faxtis inte gjort mer än att tattuerat mig. Åkte in kl 12 å va där halv 1. Kom hem gjorde jag kl 7. Stackars Samuel var alldels slut ^^ jag hade kunnat göra klart den men eftersom jag är så himla snäll så lät jag Samuel körat i två sittningar ist.
 Känns ju bättre det än att han hade fortsätt i 3 timmar till å varit trött, vem vet resultatet hade kanske inte blivit lika bra då :O Å det vill man ju inte. Vill ju att den ska va så perfekt som möjligt!

Förövrigt: JAG ÄR FORTFARANDE DUNDER SJUUUUUUUK! Så jäkla jobbit! Nu orkar jag faxtis inte mer. Nu har jag tröttnat på att vara häning å snorig. Plus att idag så har jag fått värsta hostan! Det känndes ju jätte bra att vakna av ett host anfall! Speciellt eftersom man skulle tattuera sig senare å va super hostig. Men det gick faxtis bra, eftersom jag låg å tänkt på hur fin jag skulle bli sen när tattoon var klar å så va Samuel super trevlig. Så jag glömde bort hostan ibland.
Imorron om jag inte är sämmre så tänker jag gå till skolan. Kan ju inte ligga hemma hela tiden! Det är ju så tråkigt å så finns det INGET bra på TV!
Nee nu ska jag sova. Så njut av bilden nedan å så skriver jag imorron :)



/Jossann


Seeeeeeeeg

BLÄ! Jag är fortfarande sjuk!
 Jag orkar inte!
Varför skulle jag gå å bli sjuk nu?
Jag har inte kunnat sova alls inatt för jag inte kunnat andas med näsan å när jag försökte andas med munnen så gjorde det förjävla ont i halsen! 
ORKA!
Jag vill verkligen inte varra sjuk. Som tur är så blire ingen skola för mig imorron så då kan jag vila.
Imorrn smäller det, då blire en ny tattoo! Jag är inte ett dugg nervös faxtis ^^ vilket jag tycker är jätte skönt. För när jag hade bokat tid till att pierca mig så typ drömde jag mardrömmar i 4 nätter i rad! Shit vad nervös jag var! 
Eftersom jag har tattuerat insidan av min arm så vet jag att det inte gör så himla ont så det är nog därför som jag inte är nervös. 
Om min blogg vill så blire en bild imorron ^^
Nu hade jag tänkt att gå ner till min kära mamma och kolla vad hon gör!
 
/Jossann


Hemma igen..

Så nu har jag kommit hem igen! 
Igår var jag ut med vewe på krogen och skaka massa rumpa ;) SUPER KUL hade vi!
Sen på natten så kom min älskling å hämtade upp mig i knivsta ^^ så sov jag över hos honom! MIN BEBII! ^^
Har varit hemma hos honom hela dagen idag<3 myst hela dagen å så har jag köpt en extern hårddisk, börjar bli lite jobbigt med alla USB minnen xD


Jag har även blivit DUNDER sjuk! Vaknade idag å mådde piss så jag har haft feber å har jätte ont i halsen å är super snorig! Kan inte andas! :O
Det är inte ett dugg kul så jag proppar i mig massa piller å halstabletter å simmar i ett hav av gamla snor pappaer xD Så jäkla äckligt att va sjuk! BLÄÄÄÄ!
Nej nu orkar jag fan inte mer.
Känner mig helt degig i huvet.. Så nu lägger jag mig ner å sover.
HEEJ HEEJ
/Jossann


...

Nu har jag kollat klart på filmen. Den var  väl sådär, Remember me vart bättre.




Både min kusin å min lillasyster har blogg så om ni har lust så äre bara att kika in på dom oxå ;) amandaglarke.blogg.se. - Kusin.
 och
 barajooannas.blogg.se. - Syster.


Sämst.

Min jävla blogg vill inte lägga upp bilder. Jag fattar inte vad som är felet men det står bara att sidan kan ej visas! Så det blir inga bilder! JÄVLA BLOGG JÄVEL! Men jag försöker då och då så får vi se om det poppar upp en bild eller inte.



Igår hade vi iallfall jätte kul å spelade ett spel på wii så nu har man träningsvärk. Vewe sov kvar och så bestämmde vi att vi ska ut idag oxå ;D KALAS HERE WE COME! Kommer bli kul å vi kommer dansa skiten ur oss!
Nu ska jag iallfall lägga mig ner och kolla på clash of the titans, började kolla på den igår men jag somnade.

Remeber me var faxtis jätte bra men jag trodde ju att det var en romantisk film (vilket det även var) men när filmen sludade så dåligt så jag skulle kolla vad det stod på baksidan å då visade det síg att det var ett DRAMA! Inte konstigt att den sluta dåligt å att jag låg å böla.

                                                                             /Jossann
 

Idag blire kraftskiva ;D

Som sagt, idag äre kräftskiva å det kommer bli dunder kul! =)
Just nu så sitter jag i sängen och funderar på om jag slå igen en film ^^ Jag var ju å handlade med mamma nu på morronen så jag köpte två filmer: Remember Me och Clash of the Titans. Jag har inte sett nån av dem men jag tror nog att båda är lika bra, men jag känner nog för lite romantik så då blire Remember me.
Senare på dagen så kommer vewe! Kommer bli så kul å jag har redan laddat upp med groggvirke å saker till mojito (stavning :S). 
Det kommer nog inte bli så mkt bloggande ikväll, kanske att jag slänger in nån bild på mig åvewe senare när hon har kommit å vi flummat oss med kameran ;D

/Jossann


Hemma.

Nu har jag kommit hem igen från jobbet. Jag åkte tidigare än planerat så jag kom hem i bättre tid.



Imorron så slipper jag jobb! Skönt! Men jag kommer ändå gå upp tidigt för att hjälpa mamma inför kräftskivan! Kommer bli så jäkla kul!Tyvärr så kommer inte min fästman Jim men jag har ju min flickvänn Veronica istället! 
<3
 Kommer bli så kul å vi kommer lyssna på Hardcore och grogga uppe på mitt rum för att sedan möta släkten en aning flummiga ;) Tihi!
Nej va tusan, jag är faxtis trött så jag ska nog lägga mig..           Min Mussepusse ligger i sängen så jag kommer väldigt snart ligga och snarka till han kurrande! MYS! 

/Jossann


Suck...

Jag skrev igår att jag hade betällt ett par skor, idag får jag mail från dom att dom är slut och att dom inte ska köpa in fler.. Suck jag blir ju bara för trött! Så himla irreterande...

Jag har haft mitt kamerabatteri på laddning hela dagen och äntligen har det laddat klart så nu ska jag nog ut och ta lite kort..           Jag har även ringt till en florist (gjorde jag runt halv ett) men jag väntar fortfarande på att dom ska ringa tillbaka till mig... -_-' Blir fler samtal imorron.

Om två timmar blire jobb. Inte heller så kul men jag får ju pengar så det är bara att bita ihop.

/Jossann

Dagens outfit.

Linne lila- Cubus  Linne vit- Nelly.com  Jeanslegging- Gina  Armband silver- Gina  Armband svart/vit- Nelly.com
Linne lila- Cubus
Linne vit- Nelly.com
Jeansleggins- Gina
Armband silver- Gina
Armband svart/vit- Nelly.com

Höhö, godmorgon ;)

Idag är jag hemma igen, fast jag får det för skolan så jag skolkar inte ;) Jag är hemma idag för att ringa runt till olika florister som jag skrev om igår. Ska snart göra det =).

Just nu sitter jag i sängen med min enorma katt Musse i famnen! MYS!
Ikväll blire jobb, skönt att jag är ledig imorron oxå så att jag kan sova ut (A).

Senare idag efter jag ringt runt så funderar jag på att gå ut å fota lite. Blire nån bra bild så kommer jag lägga upp det sen när jag har tid.
Nej nu ska jag börja ringa runt... Hoppas att det finns nån som vill ha mig :S Ehh nånting ska jag väl hitta xD

/Jossann


Trött.

Ska snart sova men jag tänkte att jag slänger in ett inlägg först ;)


Jag har precis köpt ett par super läckar skor (bild kommer sen)! Jag fattar inte för tre år sen (innan jag träffade Jim) så brydde jag mig inte alls om kläder och skor.. Visst jag hade fina kläder men det var lixsom ingen big deal. Men nu xD haha Jag älskar att shoppa! Min lillasyster Jo-Anna (15) och min kära mamma tycker att jag handlar för mkt och att jag är en shoppoholick (stavning). Hmm det känns ju ej så bra, haha. Men ska jag va helt ärlig så kan jag skippa en midda och gå hungrig en dag så att jag kan köpa ett par skor istället, det bådar inte gott kan jag säja.


Imorron ska jag ringa runt till olika florister och leta lärlingsplats. Sedan på kvällen ska jag åka och jobba. Fredan blire kansk jobb igen på dagen, vi får se om mammsen pallar ;) Sedan på kvällen så ska vi ha en kräftskiva... Eller nja det blir inte många, min mormor, farmor, faster och kanske moster. Så det kommer inte bli röj :( Har jag tur så kanske min flickvänn kommer! (A) VERONICA! Förhoppningsvis så kommer min fästman att va med <3 Vi får se hur det blir.


Ne nu måste jag sova, ska försöka hinna med att blogga imorron oxå.


Heej Heej              /Jossann


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0